Kövess minket a Facebookon is!
A MAKRA a Német Autókozmetikai Szövetség tagja
Bundesverband Fahrzeugaufbereitung


Bőrtisztítás, bőrjavítás és festés
eredeti gyári termékekkel!Fényezésvédelem az autójának!


Carnauba viasz: a viaszok Királynője!


A carnauba viasz egy természetes viasz - a viaszok királynőjének is nevezik - melyet a Brazília észak-keleti részén őshonos carnauba pálma leveléből nyernek.

A carnauba viasszal kezelt felületek különösen fényes csillogást kapnak, ezért autófestékekben, különleges autóviaszokban, bőrápolókban és más egyéb területeken alkalmazzák speciális adalékokkal.


Jellemzői:


Ez nekünk elég ok, hogy a viaszok közül a polírozás, vagy akár csak a Slide & Rub kezelés után kizárólag a természetes carnauba viaszt alkalmazzuk a fényezés konzerválásához és védelméhez.


A kezelés eredménye egy tartós, csillogó, vízlepergető védőréteg a mikro karcok és az időjárás viszontagságai ellen!


A Carnauba viaszt a világhírű, nagy múltra visszatekintő Swissvax termékcsalád termékei közül választjuk, melyek tökéletes védő bevonatot képeznek a karcmentesített és előkezelt fényezésen.
Az 1930.-ban alapított Swissvax neve ismerősen csenghet minden autó rajongó fülében, hiszen évtizedek óta prémium kategóriájú termékek előállításával és fejlesztésével méltán vívták ki a népszerűséget.

 

Swissvax Cleaner Fluid Medium:

A Swissvax Cleaner Fluid Medium enyhe dörzshatású viaszolás-előkészítő szer, melyet enyhén megmattult, kissé vagy közepesen elhasznált fényezésen használunk. Eltávolítja a felesleges (túlfújt) festéket, az erősen oxidált réteget, a savas madárürülék foltjait és a karcolásokat is, sima és a viaszolásra tökéletesen felkészített, sima és tiszta felületet hoz létre.

Swissvax Cleaner Fluid Strong:

A Swissvax Cleaner Fluid Strong közepes/erős dörzshatású fényezésfelújító és viaszolás-előkészítő szer, mely hatékonyan eltávolítja a vastagon túlfújt, felesleges festéket, az erősen oxidált réteget, a nagyobb karcolásokat és sikerrel felújítja az erősen megmattult fényezést. Az enyhébb hatású Cleaner Fluid Mediumhoz hasonlóan a Cleaner Fluid Strong is dörzshatású mikroszemcséket tartalmaz, de hatása erőteljesebb.

Swissvax Cleaner Fluid Professional:

...hamarosan

Swissvax Shield:

A Swissvax Shield modern és újszerű, bármilyen fényezéstípusnak akár a legszélsőségesebb körülmények között is teljes körű védelmet nyújtó bevonatrendszer. A Shield nem más, mint egy speciális karnauba viasz, mely a benne található PTFE-adalékkal együtt pajzsként védi a fényezést, így a szennyeződés és a rovarok nem tudnak megtapadni az üvegszerűen sima felületen.

Swissvax Concorso:

A Swissvax Concorso híres és népszerű, kiállítási minőségű viasz. 50 térfogatszázaléknyi tiszta, fehérítetlen, első osztályú brazil karnauba viaszt tartalmaz, így mindenfajta fényezésnek páratlanul látványos, mély tüzű, intenzív ragyogást kölcsönöz, melynek láttán még a legtapasztaltabb kiállítás-látogatóknak is elakad a lélegzetük az ámulattól.

Slide & Rub:

Speciális tisztító folyadék és tisztító gyurma a fényezésen maradt makacs szennyeződések - pl.: fagyanta, szállórozsda, kátrány, festékköd, fékpor - kíméletes eltávolítására.
Fényezésre, felnire, fényezett műanyagokra és üvegre alkalmazható.Polírozás, karcmentesítés


...előtte

...utánaPillanatképek munkáinkbólTulajdonos: Makra Hungária Kft. 2151 Fót, Illyés Gy. u. 18.