Bőrrestaurálás

A bőr egy cserzett, természetes, hosszú élettartamú, szép anyag, amely professzionális felületkezelést, védelmet és ápolást igényel a farmer elszíneződés, a kopások és repedések ellen.

A bőr kémiai összetételének megfelelő, savas kémhatású, speciális, nagy hatásfokú, ugyanakkor kíméletes tisztító, impregnáló és ápoló termékeket használunk, melyek visszaadják az ülések eredeti kinézetét, frissességét.

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg Ön is az eredményekről.
Az öröm garantált lesz!

       

A Luxus-Autókozmetika, mint certifikált legnagyobb bőrszakműhely Magyarországon a híres, német Colourlock festékrendszert alkalmazza a bőrkormányok, könyöklők, oldalvállak, ülőlapok, komplett autó garnitúrák, bőrfelületek restaurálásához.

Kollégáink folyamatos oktatásokon vesznek részt, mely garantálja, hogy minden egyes problémára (pl.: bőr megkeményedése, kisebb szakadások, cigaretta-égetés, repedések, farmer-elszíneződések, vízkárok) a legjobb megoldást nyújtjuk.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak az ügyfeleknek, magán személyeknek, autó-szerelmeseknek, autómosóknak, kárpitosoknak, szervizeknek, márkakereskedőknek és autógyáraknak, akik az elmúlt években megtiszteltek bizalmukkal és a mai napig is hozzánk érkeznek, ha problémájuk akad.

Tiszteljen meg minket Ön is és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!


Fényezésvédelem Kerámia védelem
Hivatalos fényezésvédelmi szakműhely
A bőrrestaurálás
specialistája
Különösen környezetbarát
tisztítók és ápolók
Minőségi öntapadó
vinyl fóliák
Világhírű svájci vaxok 9H kerméynsségű
kerámia bevonat
Made in Germany Made in Germany Made in UK
luxus-autokozmetika.hu   Gyakran ismételt kérdések
+36-27-358-301   Garancia
+36-70-242-5717